Enkel bestilling med Taxifix

Last ned i dag!

Gratis og enkel bestillingsapp

Med bestillingsappen vår har du alltid din egen holdeplass i lomma.

Taxifix finner automatisk henteadressen der du er. Du kan også søke opp adressen i søkefeltet eller via dine lagrede favorittadresser. Bestillingen kan kanselleres inntil en bil i nærheten har takket ja, men for at du skal få bil så snart som mulig går dette ofte veldig raskt.

Du mottar et referansenummer i appen, og ser også når taxien har takket ja til turen. Når bilen er på vei kan du følge den på kartet.

Alle brukere må registrere seg første gang de tar i bruk Taxifix. Dette for at vi skal vite at det er rett person vi kommuniserer med, og at mobilnummeret ikke blir misbrukt.

Hvor kan den brukes?

Taxifix kan brukes i Stavnger, Randaberg, Tananger, Sola sentrum og store deler av Sandnes.

Den kan brukes mange steder i Norge, blant annet Oslo, Akershus, Porsgrunn, Tromsø og Drammen. Sjekk i appen hvor du får respons fra den lokale taxisentral.

Elektronisk kvittering

Taxifix Min side er en tjeneste hvor du kan hente, lagre eller printe kvitteringer for taxiturer du har betalt med kredittkort og TaxiCard. Du velger selv hvilke kort du registrerer i denne tjenesten.

Taxifix Min side er foreløpig lansert i betaversjon, som vil bli oppdatert med ny funksjonalitet i neste versjon.

På sikt skal du også kunne betale direkte i Taxifix-appen med Vipps, og finne flere tjenester på Min side.

Garanti ved forhåndsbestilling når du bruker appen TaxiFix

Dersom du som kunde forhåndsbestiller en drosje med appen, og den er mer enn 2o minutter forsinket, tilbys du en kompensasjon på kr 300,- Garantien gjelder i Stavanger kommune og må drosjen må være bestilt min 1 time på forhånd. Stavanger Taxi tar forbehold, og garantien gjelder ikke ved snøfall og ulykker som forårsaker store trafikale utfordringer. Garantien gjelder ikke på Austre Åmøy, samt byøyer uten broforbindelse.

Dersom du som kunde opplever at drosjen er mer en 20 min forsinket, sender du kravet om kompensasjon samt kopi av kvitteringen til opplevelse(a)stavanger-taxi.no

Se vår reklamefilm om TaxiFix

Hør en av våre reklamespotter vedr APP lanseringen

Tilbake
Del denne siden: