51 90 90 90

Kundesenteret er tilgjengelig
24 timer i døgnet, hele året.

51 90 90 90 Nettbestilling
Aktuelt

Bruk vår app!

Du kan enkelt bestille en Stavanger Taxi ved hjelp av en app på smarttelefoner.

Nå blir taxituren billigere!

App eller ring oss!

Stavanger Taxi er 100 år

Stavanger Taxi ble stiftet 1. februar 1915.

Får du ikke brukt Taxifix?

Siden vi oppgraderte vår populære bestillingsapp, Taxifix, har noen brukere fått en feilmelding når de har forsøkt å bestille taxi. Det viser seg at det har sneket seg inn en sperre mot brukernavn med mellomrom eller bokstavene æ, ø og å, og brukere med slike brukernavn har dermed ikke fått gjennom sin bestilling. Vi venter på at app-butikkene skal godkjenne en ny versjon (2.0.2) som retter opp denne feilen, og krysser fingrene for at dette går kjapt!

Utålmodige sjeler kan omgå problemet i mellomtiden ved å gjøre følgende: Avinstaller appen, installer den på nytt og velg et nytt brukernavn UTEN mellomrom og bokstavene æ, ø, å. (Brukernavnet "Nils Nilsen" vil f.eks ikke virke før nyeste versjon er godkjent, mens "nilsnilsen" skal gå bra.) Husk også at stedstjenester må være aktivert for å kunne bruke appen.

Vi beklager alle frustrasjoner dette har medført, og er glad vi har så flotte og forståelsesfulle kunder!

Siden vi oppgraderte vår populære bestillingsapp, Taxifix, har noen brukere fått en feilmelding når de har forsøkt å bestille taxi. Det viser seg at det har sneket seg inn en sperre mot brukernavn med mellomrom eller bokstavene æ, ø og å, og ...

Les mer

STAVANGER TAXI - En god opplevelse

Stavanger Taxi AS er et moderne transportselskap. Vårt kundesenter formidler taxitransport 24 timer i døgnet, hele året.

Les mer
Taxikalkulator.no