51 90 90 90

Kundesenteret er tilgjengelig
24 timer i døgnet, hele året.

51 90 90 90 Nettbestilling
Aktuelt

Enkel bestilling med Taxifix

Last ned i dag!

Pasientreiser i 2017

Du må selv bestille og legge ut for pasientreiser.

Bli bedriftskunde

Ta kontakt med oss i dag.

Julegave til Natteravnene i Stavanger

Stavanger Taxi og Rogaland Taxi har sammen gitt Kirkens Bymisjon og Natteravnene i Stavanger en sjekk på kr 18.000,- som de kan bruke i sitt arbeid mot barn og unge i Stavanger.

Natteravnenes målsetting er å redusere vold, rus og skadeverk. De skal gi ungdom et trygt og godt utemiljø, og bidra til å overføre gode holdninger fra voksengenerasjonen. Samtidig gir innsatsen som Natteravn voksne mer innsikt i de unges miljø på gata.

Vi i Stavanger Taxi og Rogaland Taxi er stolte over å få være med å bidra med denne pengegaven og ønsker Natteravnene lykke til videre med sitt flotte arbeid.

For mer informasjon om arbeidet som Kirkens Bymisjon gjør, gå inn på nettsidene deres: http://www.bymisjon.no/

Natteravnene sjekk overrekkelse

Direktør Svein Svimbil sammen med leder for Natteravnene i Stavanger sentrum, Milena Suboticki og teamleder Tom Erik Eltervåg.

Stavanger Taxi og Rogaland Taxi har sammen gitt Kirkens Bymisjon og Natteravnene i Stavanger en sjekk på kr 18.000,- som de kan bruke i sitt arbeid mot barn og unge i Stavanger. Natteravnenes målsetting er å redusere vold, rus og skadeverk. De skal ...

Les mer

VELKOMMEN TIL STAVANGER TAXI

Vi er tilgjengelige 24 timer i døgnet, bestillinger kan skje på telefon, app, nett og holdeplass.

Stavanger Taxi tilbyr kjøring innen privat sektor, bedrift, skolekjøring, TT-kjøring, pasienttransport og drosjer tilrettelagt for rullestol.

Som kunde av Stavanger Taxi skal du være trygg på at vi møter opp til avtalt tid på avtalt sted. Vi skal kjøre deg trygt og sikkert frem til ønsket destinasjon.

Vi er en av de eldste drosjesentralene i Norge, med over 100 års erfaring som kommer våre kunder til gode.

Sjøhus

Vi er her for kundene våre.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål angående din transport.

Stavanger Taxi tilbyr kjøring innen privat sektor, bedrift, skolekjøring, TT-kjøring, pasienttransport og drosjer tilrettelagt for rullestol. Som kunde av Stavanger Taxi skal du være trygg på at vi møter opp til avtalt tid på avtalt sted. Vi skal ...

Les mer
Taxikalkulator.no