Tilgjengelig på telefon 51 90 90 90 døgnet rundt

Våre hyggelige kundebehandlere er behjelpelige og finner løsninger for deg hvis du har spesielle ønsker for turen. Vi hjelper deg med barnesete, ekstra bagasjeplass, astma- og allergibil, varekjøring, lav bil og ellers andre behov du skulle ha. Siden ikke alle våre biler tilbyr slike tjenester anbefaler vi at du beregner ekstra god tid fra du bestiller bilen til du skal hentes.

Fra utlandet

Ringer du oss fra utlandet er telefonnummeret +47 51 90 90 90.

Bruk appen Taxifix

Taxifix er en enkel app for å bestille taxi. Du kan bestille bil med plass til 1-4 personer.
Du kan også forhåndsbestille taxi i appen og velge max pris. Betal gjerne turen på forhånd med Vipps.

Har du det travelt?

Spør om å få satt opp automatisk telefonbestilling neste gang du kontakter kundesenteret vårt. Vi kan knytte avtalen til telefonnummeret ditt slik at neste gang du ringer bestiller du taxi ved bruk av nummertastene på telefonen din.

Du kan forhåndsbestille

Du kan planlegge reisen og forhåndsbestille turen. Taksameteret vil stå på frammøtetakst frem til bestilt klokkeslett, og deretter slår sjåføren taksameteret over på kjøretakst. Sjåføren vil også slå over på kjøretakst dersom du setter deg inn i bilen før avtalt hentetidspunkt.

Avbestilling av tur

Avbestilling av en forhåndsbestilling må skje senest 30 minutter før avtalt hentetidspunkt. Hvis turen ikke blir avbestilt innen denne fristen må kunden betale minstepris. Direktebestilte biler kan ikke avbestilles, og kunden må betale gjeldende minstepris for oppmøtet.

Spesielle tjenester

  • Sitter du i rullestol i bilen?
  • Har du med deg servicehund?
  • Trenger du barnesete?
  • Trenger du ekstra ren bil på grunn av allergier?
  • Har du ekstra mye bagasje?

Vi klarer det meste. Ring oss så kan vi hjelpe deg.

Våre spesialtjenester:


Rullestoltransport

Passasjerer med sammenleggbar rullestol eller gåstol kjøres på vanlig takst uten tillegg for frakt.

Passasjerer som må sitte i stolen under transporten kjøres på takst for liten maxitaxi dersom det er en eller to rullestoler i bilen. Dersom det er 3-4 rullestoler i taxien kjøres det på takst for stor maxi.


Biler med barnesete

Setene oppfyller naturligvis alle sikkerhetskrav til sikring av barn i bil, og er et sete som passer godt til å ta raskt inn og ut av bilen i motsetning til et sete som står stasjonært i en privatbil.

Vi har barneseter i tre klasser:

Babysete: 0-13 kg
Barnesete: 9-36 kg *
Barnepute: >18 kg

* Setet Recaro Young Sport dekker to ulike vektklasser, og monteres ulikt ut fra hvor stort barnet er. Et barn mellom 9 og 18 kilo skal festes i barnesetets egne belter, og setet skal festes i bilen med bilens belte. Når det gjelder et barn fra 15-36 kilo skal både barnet og setet festes med bilens belte. Alle eiere som har fått disse setene har samtidig fått opplæring i å montere de. Foresatte som reiser sammen med barnet må selv vite hvor mye barnet veier.

Passasjerer som ønsker å medbringe eget barnesete kan gjerne gjøre dette. I disse tilfellene må kunden selv være behjelpelig med sikring av setet. Ikke alle våre biler har Iso-fix, så ikke gå ut fra at Iso-fix sete kan benyttes.

Det er alltid sjåførens ansvar at barn under 15 år er forsvarlig sikret. En sjåfør som ikke er trygg på at barnet er tilstrekkelig sikret kan takke nei til å kjøre kunden hvis det ikke er en nødssituasjon.

 


TAXIFIX_logo_LGD

Taxifix er en gratis app, hvor du enkelt kan bestille drosje fra smarttelefoner.

I Taxifix – Min side registrerer du selv kortene dine slik at du kan hente, lagre eller printe kvitteringer for taxiturer du har betalt med kredittkort og TaxiCard. Det er raskt, enkelt og smart.

Klikk på logoene under for laste ned for Android /Apple: