Vinn gratis taxi i et helt år!

Stavanger Taxi utenfor Oljemuseet

Skulle du av og til ønske det var gratis å ta taxi? At du bare kunne hive deg inn i en bil uten å måtte tenke på om du har penger på konto? 

Nå kan du vinne gratis taxi hver eneste helg – i et helt år*! Det eneste du trenger å gjøre for å delta, er å registrere deg på stavanger-taxi.no.
7.november trekker vi én heldig vinner som får et gavekort på 52 000,- kroner til bruk hos Stavanger Taxi. Med så mye penger, kan du kjøre taxi for 1 000,- kroner hver helg i et helt år.

* For mer informasjon, se våre konkurransebetingelser under.

 

Konkurransebetingelser og vilkår: «Vinn gratis taxi hver helg i et helt år»

Delta i konkurransen om å vinne et gavekort på taxi til en verdi av 52 000,- kroner.

Det tillates kun én registrering per deltaker. Dersom de samme kontaktopplysningene blir registrert flere ganger, er det den første registreringen som vil være gjeldende. Deltakeren må være bosatt og ha fast adresse i Norge. Ansatte, sjåfører og løyvehavere i Stavanger Taxi har ikke anledning til å delta i trekningen.

Gjennom din deltakelse i konkurransen vil vi registrere opplysninger om deg på oslotaxi.no som er ansvarlig for vår bestillingsløsning, så for å delta må du også godta våre brukervilkår for denne siden. Det står der forklart hvordan vi behandler dine personopplysninger. Ved å delta godtar du å bli kontaktet av Stavanger Taxi på SMS og/eller e-post angående tilbud, nyheter o.l. Samtykket gjelder inntil du ber om å bli avmeldt fra Stavanger Taxi sitt register. Stavanger Taxi og Oslo Taxi utleverer ikke dine opplysninger til tredjepart.

Ved å akseptere konkurransevilkårene bekrefter du at personopplysningene dine er korrekte, og godkjenner at Stavanger Taxi kan behandle dine opplysninger for å administrere konkurransen.

Formalia

Ansvarlig for konkurransen er Stavanger Taxi AS.

Hvis du registrerer deg på stavanger-taxi.no i perioden 7. juni – 31.oktober 2018, kan du delta i trekningen. Det forutsettes at du har godtatt konkurransevilkår og brukervilkår for oslotaxi.no.

Varighet

Konkurransen finner sted i perioden 7. juni – 31.oktober 2018.

Kåring

Vinneren av konkurransen trekkes 7. november 2018 og kunngjøres i våre kanaler.

Vinneren blir kontaktet av Stavanger Taxi AS.

Premie:

Premien utbetales med et gavekort pålydende 52 000,- kroner. Beløpet er beregnet slik at vinneren kan kjøre taxi for 1000,- kr hver helg i et helt år.

Gavekortet er gyldig i et år fra utstedelse.

Vinneren bestiller selv taxi på vanlig vis fra stavanger-taxi.no, i Taxifix appen eller på telefon 51 90 90 90.

Dersom gevinsten er skattepliktig må vinneren selv innrapportere dette til Skatteetaten. Vinneren må selv betale eventuell skatt. Totale pengegaver under 100 000 på et kalenderår er ikke skattepliktig (ref. skatteetaten.no).

Premien kan ikke byttes eller utbetales i kontanter. Ubenyttet beløp kan ikke refunderes.

Premien leveres kort tid etter trekning, men noe leveringstid må påberegnes.

Slik deltar du:

Delta ved å registrere deg på stavanger-taxi.no