Våre drosjer kjører som normalt

Vi i Stavanger Taxi opprettholder vår beredskap og er tilgjengelige for våre kunder hele døgnet. Ring 51 90 90 90 eller last ned Taxifix-appen, så kommer vi dit du er.
Vi er opptatte av at alle som må ut, skal kunne gjøre det på tryggest mulig måte. Her er noe av det vi gjør for å forhindre spredning av covid-19 (koronaviruset):

  • Tett oppfølging: Vi følger tett med på myndighetenes anbefalinger og tilpasser våre rutiner til nye råd og retningslinjer som måtte komme fra Folkehelseinstituttet.
  • Renhold og hygiene: Bilene blir vasket over ofte og alle flater som kundene kan komme i kontakt med, som dørhåndtak, setebelter og bankterminaler blir desinfisert mellom hver kunde. Våre sjåfører vasker hendene sine ofte og bruker håndsprit dersom såpe og vann ikke er tilgjengelig.
  • Friske sjåfører: Alle våre sjåfører skal være friske. De som er syke skal holde seg hjemme.
  • Restriksjoner: På grunn av den situasjonen vi nå er i, kan vi ikke kjøre kunder som er smittet, mistenker smitte eller viser symptomer på koronaviruset. Vi ber kunder med mulig smitte om å ta kontakt med helsetjenesten om de trenger hjelp med transport.

For å sikre en trygg reise for alle, ber vi også våre kunder om å tenke på følgende:

  • Plassering i bilene: Sett deg bak i bilen og hold avstand til sjåføren. Om dere er flere enn tre som skal reise, ber vi dere bestille to biler.
  • Kontaktløs betaling: Bruk kontaktløs betaling som VIPPS, forhåndsbetal for turen i Taxifix-appen eller bruk tæpping.

 

Kontoret i Geitastova 14 vil være stengt fra og med 26.3.2020 og inntil videre.

 Vårt kundesenter er operativt hele døgnet og tilgjengelig på 51 90 90 90

Andre henvendelser? Send en e-post til post@stavanger-taxi.no