Makspris – en form for prisgaranti!

Det skal være enkelt og forutsigbart å kjøre med Stavanger Taxi. Maksprisen vi kommer med nå skal gjøre at du som kunde føler deg trygg på at du ikke betaler for mye.

Hvordan fungere makspris?

Makspris er et prisestimat som viser den høyeste prisen turen kan ende på. På denne måten vil prisen aldri bli høyere enn i appen, men den kan bli lavere!

Du bestiller bil i Taxifix og oppgir både til og -fra adresse. Du kan velge å betale i appen eller i taksameteret. Hvis du betaler i appen vil vi reservere beløpet på konto inntil turen er avsluttet i taksameteret. I stedet for at taksameteret står stille på en fast pris, vil taksameteret nå telle seg oppover. Ved turens slutt, vil taksameteret enten stå på maksbeløpet eller på et lavere taksameterbeløp. Du betaler alltid det laveste av de to beløpene! Vi tror at dette vil gjøre kundene våre enda mer fornøyd.

Eksempel: Taxifix foreslår makspris på kr 300,- Når turen er ferdig, betaler du maks kr 300,- Det vil si at hvis taksameteret viser 290,- betaler du selvsagt kun 290,-