Smittevern i Stavanger Taxi

Sist oppdatert: 15.04.2021

Vi i Stavanger Taxi opprettholder vår beredskap og er tilgjengelige for våre kunder hele døgnet.

Ring 51 90 90 90 eller last ned Taxifix-appen, så kommer vi dit du er.

Vi er opptatte av at alle som må ut, skal kunne gjøre det på tryggest mulig måte. Her er noe av det vi gjør for å forhindre spredning av covid-19 (koronavirus).

 • Tett oppfølging:
  Vi følger tett med på myndighetenes anbefalinger og tilpasser våre rutiner til nye råd og retningslinjer som måtte komme fra Folkehelseinstituttet.
 • Plikt til å bruke munnbind:
  Passasjerer skal bruke munnbind i taxi. Munnbindet skal tas på før passasjeren setter seg inn i taxien, og skal ikke tas av før reisen er avsluttet og passasjeren har gått ut av taxien. Plikten til å bruke munnbind gjelder tilsvarende for sjåfør når det er passasjer i taxien.
  Påbudet gjelder ikke barn under 12 år eller personer som av medisinske årsaker ikke kan bruke munnbind.
 • Renhold og hygiene:
  Bilene blir vasket over ofte, og alle flater som kundene kan komme i kontakt med, som dørhåndtak, setebelter og bankterminaler blir desinfisert mellom hver kunde. Våre sjåfører vasker hendene sine ofte og bruker håndsprit dersom såpe og vann ikke er tilgjengelig.
 • Plassering i bilene:
  Sett deg bak i bilen og hold avstand til sjåføren. Så langt det lar seg gjøre, oppfordrer vi fremdeles våre kunder til å ikke være mer enn tre personer i en vanlig bil, og at alle da sitter i baksetet. Vi ber våre kunder respektere dette og vise hensyn.
 • Kontaktløs betaling:
  Bruk kontaktløs betaling som VIPPS, forhåndsbetal for turen i Taxifix-appen eller bruk tæpping
 • Restriksjoner: På grunn av den situasjonen vi nå er i, kan vi ikke kjøre kunder som er smittet, mistenker smitte eller viser symptomer på koronaviruset. Vi ber kunder med mulig smitte om å ta kontakt med helsetjenesten om de trenger hjelp med transport.